Sloba Vasić dobio pesmu i spot na poklon

Showbiz 20. maj. 202114:22 > 14:30
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/NovoMusic

"Objavio sam pesmu nakon dužeg vremena, pa su sad svi navalili sa čestitkama (smeh). Prezadovoljan sam. Da sam znao da će biti ovakva navala, kupio bih još jedan telefon za primanje poziva, poruka i čestitki", rekao je pevač Sloba Vasić, koji je danas objavio numeru "Šta sam dužan".

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Sloba Vasić nakon dužeg vremena danas je objavio novu pesmu pod nazivom „Šta sam dužan“, koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić. Kako Nova.rs saznaje, folker je numeru i spot dobio gratis od svoje nove muzičke produkcije „Two louder“, sa kojom je pre dva meseca potpisao ugovor.

Za ovaj gest postoje dva razloga. Menadžment iz Švajcarske počastio je Vasića novim materijalom povodom rođenja ćerke, a s druge strane da bi im početak saradnje bio lakši i lepši.

„Sloba je dobio ponudu za saradnju sa švajcarskom muzičkom produkcijom koja, pored „Grand“ produkcije, drži najpopularnije naše pevače Elmu Sinanović, Anu Nikolić, Darka Lazića, Marka Milivojeva Milija, Anida Ćušića, Andreanu Čekić, Gazda Paju i druge. Vasić je, uz brojne preporuke, dobio ponudu za saradnju za koju se nada da će biti dugoročna i uspešna. Plan je, da kao i sa ostalim njegovim kolegama koji imaju potpisan ugovor, produkcija plaća pesme i visokobudžetne spotove. Vasić nema nikakvu novčanu obavezu prema muzičkim projektima koja će izbacivati u narednom periodu, odnosno dok je u toj firmi, jer je interes vlasnika da upravo ti pevači imaju kvalitetne pesme, zadovoljavajući marketing i gostovanja u najboljim klubovima“, rekao je naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slobodan Vasić (@slobavasic_official)

Pozvali smo Slobu za komentar, koji je oduševljen objavom nove pesme.

„Nije prošlo ni pola sata, a ne stižem da se javim na telefon. Objavio sam pesmu nakon dužeg vremena, pa su sad svi navalili sa čestitkama (smeh). Prezadovoljan sam. Da sam znao da će biti ovakva navala, kupio bih još jedan telefon za primanje poziva, poruka i čestitki. Moram da se zahvalim svojim saradnicima iz „Two louder“ produkcije koja mi je sve ovo omogućila. Stvarno su jaki, moram priznati“, rekao je Sloba za Nova.rs.

Podsetimo, Vasić je nedavno sa partnerkom Lelom dobio ćerku, zbog koje se totalno promenio. Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ folkera je ponela nagla promena i popularnost, zbog čega je više puta ispaštao. Na svu sreću, veza sa Lelom totalno ga je promenila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slobodan Vasić (@slobavasic_official)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar