Sloba Vasić: Moj prvi i najradosniji Vaskrs sa ćerkom

Showbiz 03. maj. 202119:51
Podeli:
Sloba Vasic sa porodicom
Sloba Vasić sa porodicom Foto:Instagram/slobavasic_official

"Kad mali sam praznik s nestrpljenjem čekao i uvek sam ga obeležavao u krugu porodice, komšiluka i drugara. Tada mi je bilo u interesu da imam što više jaja i da budem pobednik u kucanju, a isto tako i da dobijam poklone (smeh). Kada sam aktivno počeo da se bavim muzičkom, preciznije od takmičenja "Zvezde Granda" u kojem sam učestvovao, moj Vaskrs je bio radan. Ove godine sam ga prvi put dočekao sa ćerkom i to je neuporedivo sa svim prethodnim obeležavanjem", govori Sloba Vasić za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Sloba Vasić proslavio je prvi Vaskrs sa ćerkom, koju je dobio sa partnerkom Jelenom u martu ove godine. Ne samo da se folker pridržava svih pravoslavnih običaja, već se i potrudio da ženi pomogne oko farbanja uskršnjih jaja na Veliki petak. Čak je i dekorisao prostorije balonima i zekama da bi praznik bio još radosniji i šareniji.

U razgovoru za Nova.rs Vasić ističe da mu je ovaj Vaskrs najsrećniji do sada, te da će mu zauvek ostati u sećanju.

„Osećaj se ne može opisati. Generalno mi je Vaskrs omiljeni praznik. Kao mali sam ga s nestrpljenjem čekao i uvek sam ga obeležavao u krugu porodice, komšiluka i drugara. Tada mi je bilo u interesu da imam što više jaja i da budem pobednik u kucanju, a isto tako i da dobijam poklone (smeh). Kada sam aktivno počeo da se bavim muzičkom, preciznije od takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem sam učestvovao, moj Vaskrs je bio radan. Tog dana sam uglavno slavio sa publikom na bini, i to mi je zaista prijalo i bio sam srećan. Sve ima svoje i sve dođe u svoje vreme“, priča Vasic i nastavlja:

„Koliko god je teška prethodna i ova godina zbog koronavirusa, ja ne mogu da se žalim jer sam postao tata. I meni je teško bez posla, ali dobio sam dete i to mi je nešto najlepše i najsvetije što sam mogao da dobijem. Lagano se menjam, postajem drugačiji i odgovorniji. Moja ćerka je s nama provela prvi Vaskrs, a Lela i ja smo se potrudili da joj ga ulepšamo. Dobila je i svoje prvo uskršnje jaje, iako je još mala“, rekao je Vasić.

Foto: Instagram/slobavasic_official

Podsetimo, Vasićeva partnerka porodila se u martu ove godine i na svet donela devojčicu. Od tog trenutka, Sloba se nije odvajao od njih dve, osim nekoliko puta zbog potrebe svog posla, kao što je nedavno bio odsutan od kuće na nekoliko dana kada je snimao spot za novu pesmu, koja će svetlost dana ugledati do kraja ovog meseca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar