Sloba Vasić se zaposlio: Reklamira testove za trudnoću

Showbiz 19. dec. 202018:44 > 18:54
Podeli:
Foto: Instagram/slobavasic_official

Pevač Sloba Vasić mesecima nema nastupe zbog mera predostrožnosti usled koronavirusa. Budući da čeka dete, folker nije sedeo skrštenih ruku i našao je novi posao kojim će se baviti dok njegova branša ponovo ne počne da radi kao pre. Kako portal Nova.rs saznaje, Vasić se zaposlio kao PR menadžer u jednoj novosadskoj firmi, koja se bavi najsavremenijim genetskim i prenetalnim Veracity testovima koje upotrebljavaju trudnice.

PROČITAJTE JOŠ

On je navodno dogovorio fiksnu platu koju će dobijati na tekući račun svakog meseca, ali i stalno zaposlenje na neodređeno vreme. Međutim, nije samo Sloba dobar u ovoj priči već i njegova trudna verenica Lela, koja je postala zaštitno lice kompanije.

„Sloba je sad zaposlen kao PR menadžer u firmi „Premium Genetics“ za Veracity prenetalni test, a njegovu verenicu aganžovao je kao promo lice. Ima dobru platu i fantastične uslove. Radi samo nekoliko dana, a svojim kontaktima i poznanstvima dosta je doprineo poslu. Do saradnje je došlo tako što su Sloba i Lela angažovali firmu kako bi saznali kog je pola beba, pa su tako on i vlasnik kompanije došli na ideju oko poslovanja“, otkriva naš izvor.

Pozvali smo Vasića za komentar, ali on je ostao nedostupan do izlaska ovog teksta.

 


Pozvali smo i vlasnika firme Nebojšu Tepavca koji je potvrdio naša saznaja.

„Tačno je da je došlo do saradnje sa Slobom Vasićem i njegovom verenicom Lelom. Za sada sam i više nego zadovoljan jer je Sloba svoje pevačko umeće iskoristio i za mnogo veće stvari“, rekao je Tepavac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar