Igor Kojić nije preboleo Severinu: Tugu leči u kafani

Showbiz 04. nov. 202108:57
Podeli:

Nakon razvoda Severine Kojić i Igora Kojića, svako je otišao na svoju stranu i započeo novi život. Ne samo da su se otpratili sa Instagrama, nego su i izgubili svaki kontakt.

Pročitajte još:

I dok se pevačica sa društvom provodila na moru, a sad i posvetila snimanju novih pesama, sin folk pevača Dragana Kojića Kebe se ne odvaja od svojih prijatelja, što se može zaključiti i po njegovim objavama na društvenim mrežama.

Kako Nova.rs saznaje, Kojić svakodnevno obilazi restorane i klubove, ne bi li na taj način preboleo bivšu ženu. Pre nekoliko noći, on je viđen u jednom lokalu u Beton hali sa nekoliko drugara, gde se provodio i uživao u kabare programu.

Čaše i flaše na stolu nisu mogle da se prebroje jer su svaki čas poručivali nova pića i nazdravljali do jutra. Nedugo posle toga, Igor je opet posetio jednu kafanu i poručivao pesme koje ukazuju na patnju i tugu. Očigledno na taj način pokušava da prebrodi ljubavnu krizu, a možda u izlasku i upozna neku novu devojku.

Igor Kojić Foto: E-Stock_kobra

Dok su Severina i Igor bili u srećnom braku, on kafanu bukvalno nije video, osim kada se sa njom pojavi na nekom javnom događaju. Čak ni na društvene mreže nije objavljivao fotografije sa prijateljima, već su mu profil činile samo slike sa Severinom, tata Kebom i majkom Oljom. Doduše, tada je živeo na relaciji Beograd-Zagreb pa je malo vremena provodio kod kuće, ali i kad je bio tu, Kojić je samo bio uz svoju suprugu.

S druge strane, hrvatski mediji su poslednjih dana pisali da se Severina ne odvaja od svog dugogodišnjeg saradnika i producenta Filipa Miletića, pa su je čak dovodili u intimnu vezu s njim. Nakon svih objava o njihovom misterioznom odnosu, ni ona, ni on to nisu demantovali. Šta više, objavljivali su zajedničke fotografije na Instagram i hvalili se da spremaju novi projekat.

BONUS VIDEO: Milan Popović Severina sud Split dete starateljstvo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar