Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

U utorak je počeo YOUBOX Hurricane dokumentarni serijal koji se emituje 5 dana zaredom, od utorka 18. maja do subote 22. maja, ekskluzivno na YOUBOX platformi.

Svake večeri od 20h, publika će na YOUBOXU moći da pogleda po jednu epizodu serije koja prati članice grupe Hurricane na njihovim priprema za Evroviziju.

Nakon što je prve dve epizode gledalo preko 100.000 ljudi koji su imali priliku da vide kako se devojke snalaze pod pritiskom snimanja i promocije pesme „Loco Loco“, večeras u 20h nam stiže treća epizoda pod nazivom „Svaka za sebe“.

Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

PROČITAJTE JOŠ

U nedostatku vremena, tokom priprema za Evroviziju, devojke počinju da osećaju tenziju na svojoj koži. Dok je Ivana na času pevanja a Sanja stvara muziku, Ksenija podršku dobija od porodice.

Devojke su na koreografskoj probi za backup video koji ESC zahteva da se snimi u slučaju da se neko od članica ekipe razboli. Reditelj Miloš Šarović sa devojkama vežba nastup. Sanja se tokom vežbanja lagano iznervira zbog komplikovane koreografije jer joj je važno da dobro otpeva pesmu. Oseća se tenzija. Ivana sa profesorom pevanja radi na svom vokalu, raspevava se, profesor je savetuje kako da bude što bolja. Sanja je sa Gazda Pajom u studiju, prisećaju se njenih početaka i zajedno rade na stvaranju nove pesme. Na kraju epizode čujemo šta su napravili. Ksenija je kod tate Kneza, i zajedno sa sestrom Bubicom pevaju Knezovu pesmu sa Evrovizije, upoznajemo bolje Kseniju kroz priču njene porodice.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)