Hana Selimović: Gledam te, u dušu, zauvek, jedini moj

Showbiz 19. jun. 202011:55 > 13:1121 komentara
Podeli:
Foto: Vesna Lalić, Ivan Dinić/Nova.rs

Jedan od najboljih reditelja mlađe generacije Igor Vuk Torbica prekjuče je u 33. godini tragično okončao život u Rovinju. Nakon Igorove smrti, njegova porodica, prijatelji i devojka, srpska glumica Hana Selimović, ostali su neutešni.

Ona je danas na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa nastradalim rediteljem uz opis:

„Gledam te, u dušu, zauvek. Jedini moj.“

View this post on Instagram

Gledam te, u dusu, zauvek. Jedini moj.

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on

PROČITAJTE JOŠ

O Haninnoj i Igorovoj ljubavnoj priči javnost je malo toga znala, jer su se uvek trudili da budu diskretni i nenametljivi. Hana je prema pričama ljudi iz krugova bliskih paru, bila jedan od razloga više zbog čega je Igor toliko voleo Beograd, a kako su u srpskoj prestonici zajedno i živeli svaki slobodan trenutak su koristili da provedu jedno s drugim, pa su često zajedno išli i na poslovna putovanja.

Igor Vuk Torbica preminuo je u Rovinju gde je doputovao samo dan ranije iz Beograda. Trebalo je da počne sa radom na predstavi u zagrebačkom teatru ZKM. Bio je jedan od najtalentovanijih reditelja mlađe generacije. Rođen je u Drvaru 1987. godine. Srednju školu završio je u Puli, a Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu od kada i datira njegovo prijateljstvo sa rediteljkom Alisom Stojanović.

PROČITAJTE JOŠ

Jedno pismo ostavio je dugogodišnjoj devojci, poznatoj glumici Hani Selimović, a drugo svojoj proferski sa Fakulteta dramskih umetnosti Alisi Stojanović. Sadržaj pisama nije poznat.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar