Podeli
Foto:Privatna arhiva

"Od pre dva dana su počeli ugostitelji da se interesuju za gostovanja i ovog vikenda dogovoreni su nastupi Radiše Trajkovića Đanija, Dare Bubamare, Dejana Matića, Slobe Radanovića, Milene Ćeranić, Kaće Živković... Ostala je ista cena nastupa kao i pre koronavirusa, s tim što ćemo imati razumevanja ukoliko bude lošija posećenost i korigovaćemo cene", rekao je estradni menadžer, poznatiji kao Leka.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko pevača konačno je dočekalo svojih pet minuta kada će posle dužeg vremena stati na binu i latiti se mikrofona. Kako saznajemo, ovog vikenda zakazano je nekoliko velikih gostovanja na splavovima i u diskotekama, ali uz određene mere predostrožnosti. Pevači će raditi po punoj ceni, odnosno za honorar koji su uzimali pre nego što je zavladala svetska pandemija. Ovim povodom porazgovarali smo sa estradnim menadžerom i vlasnikom muzičke produkcije “Infinity production” Goranom Lečićem, koji je portvrdio naša saznanja. Leka otkriva pod kojim uslovima će pevači iz njegove produkcije raditi i koliko je sve to isplativo za ugostitelje.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Od pre dva dana su počeli ugostitelji da se interesuju za gostovanja i ovog vikenda dogovoreni su nastupi Radiše Trajkovića Đanija, Dare Bubamare, Dejana Matića, Slobe Radanovića, Milene Ćeranić, Kaće Živković… Ostala je ista cena nastupa kao i pre koronavirusa, s tim što ćemo imati razumevanja ukoliko bude lošija posećenost i korigovaćemo cene. Vrlo mali broj pevača je počeo je sa radom u Hrvatskoj. Trenutno mogu da rade pevači sa evropskim papirima, odnosno ko ima prebivalište  u Evropskoj Uniji i njihov pasoš. U Srbiji će se takođe raditi do 23 sata uz određene mere koje su doneli nadležni organi i to tek kreće od ovog vikenda”, rekao je Lećić.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Goran dodaje da su pevači u velikim gubicima, ali se krajem meseca nadaju poboljšanju nakon više meseci.

“Videćemo koliko će biti isplativo za sve, prvenstveno za ugostitelje a mi smo tu da izađemo u susret i zajednickim snagama pokušamo da radimo. Bosna i Hercegovina je u istoj situaciji kao i Srbija. Sačekaćemo kraj avgusta što se tiče mera, ali svi se nadamo prvenstveno da će da proći pandemija. Zdravlje svih nas je na prvom mestu. Posla će biti, pre ili kasnije”, završava menadžer.

Radiša Trajković Đani Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar