Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Neka mi neko tačno podvuče gde sam i kad kukala. Samo sam stala u odbranu ljudskosti, empatije i dostojanstva. Ima puno časnih ljudi, i mnogih koji žive od nas izvođača. Pevač nije sam na bini. Iza mene ima bar 15 ljudi koji žive od mog posla. Ne zavise samo pevači. Ne zarađujemo svi milione, već ima i nas koji imamo za pristojan život. Niko ništa ne traži i ne kuka. Ne palite mi sveću. Novinski natpisi i pitanja su stvorila atmosferu kukanja", kaže za Nova.rs Goca Tržan, koja je od sinoć meta negativnih kritika na Tviteru nakon konstatacije da je narod srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi.

PROČITAJTE JOŠ

“Teško je svakome, pa i meni. Je l’ nemam pravo to da kažem? Da li ne smem samo zato što sam pevačica? Niko mi nikada ništa nije dao. Prema tome, neka ćute svi. Ova industrija hrani mnogo ljudi. Pevači su se snašli jer imaju neka ulaganja, ali drugi nisu i ostali su bez posla”, rekla je Tržan, i zaključila:

“Kad reklamiram neki proizvod, niko ne zna da li sam ja možda uložila nešto u njega, nego odmah dođu komentari kako uzimamo pare od reklamiranja jer ne radimo. Izgleda da bi bilo bolje da se prostituišem. To je možda poštenije. Tada bih možda bila dovoljno dobra”, ironična je pevačica.

Podsetimo, sve je počelo sinoć kad je Goca tvitovala da je narod srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi, a njen tvit bio je povod za korisnike ove društvene mreže da je “ocrne” i iskritikuju estradu.

“Vidim da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom…”, napisala je ona, a onda su krenuli da se nižu uglavnom negativni komentari, na koje je Goca i odgovarala.

“Da je estrada bila pametna, pa plaćala porez samo za nastupe u Nemačkoj, Austriji, Švici… sad bi imali socijalnu pomoć… al’ je*i ga”, jedan je od komentara.

“Dajte humanitarni broj… srce mi se cepa”, bio je još jedan od komentara.

“Goco, ugasi nalog. Jadna ti. Što ne ostanete za svoj narod, nego samo kad su vaše gu*ice u pitanju”, odgovorila joj je jedna korisnica Tvitera.

Negativni komentari su se tako nizali unedogled, a pevačica je sat vremena kasnije u svoju odbranu tvitnula:

“Ovako: ja sam se prva pos*ala na one sa estrade koji kukaju. Kao što se*em sad na one koji likuju.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar