Podeli
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Goca Tržan je početkom ove godine po treći put uradila sve potrebne analize i papirologiju za veštačku oplodnju, ali je sprečena u procesu zbog tada nastale situacije sa pandemijom koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica i njen suprug Radomir Novaković imali su velika očekivanja u teškoj šestogodišnjoj borbi za potomstvo, te su bili prinuđeni da je zbog epidemije koronavirusa odlože kako bi sačuvali svoje zdravlje. I u pauzi, oni redovno odlaze kod lekara na preglede kako bi sve bilo.

“Goca ne može da ostane trudna prirodnim putem. Do sada je dva puta pokušavala da ostane trudna uz pomoć vantelesne oplodnje, ali neuspešno. Ona ne gubi nadu i sigurna je da će kad-tad Raši roditi dete. Čak i kada im nije uspevalo, oni nisu padali u depresiju i realnost su prihvatili najbolje što su mogli. Krajem prošle godine isplanirali su da u 2020. godini prođu ponovo kroz čitavu proceduru i ponovo pokušaju da postanu roditelji. Međutim, taman kada su bili pri kraju sa svim analizama, u Srbiji je proglašeno vanredno stanje zbog koronavirusa i morali su da pomere. U ovakvoj situaciji, kada ljudi dnevno umiru zbog virusa, pevačici je prioritet da sačuva svoje zdravlje i maksimalno se posveti ćerki Leni iz njenog prvog braka. Sada će morati da pričeka dok sve ne dođe na svoje mesto”, kaže naš dobro obavešten izvor.

Foto;E-Stock/Časlav Vukojičić

Ovim povodom kontaktirali smo Gocu, koja je potvrdila saznanja portala Nova.rs i otkrila šta se zapravo desilo.

“Tačno je. Trebali smo početkom godine da odemo na vantelesnu oplodnju, ali pomereno je zbog pandemije. Ma, samo neka smo živi i zdravi. Cela ova situacija sa virusom je mnoge stvari stavila na čekanje, pa i to. Mi ne gubimo nadu. Čekamo da sve ovo prođe, pa ćemo lagano. I moja sestra je trebala da ide u Prag na veštačku oplodnju, ali takođe je sve pomereno”, rekla je Goca za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar