Gde su i šta rade zvezde Granda koje se kriju od javnosti

Showbiz 14. jul. 202016:07
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Početak najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu, čiji je tvorac Saša Popović, pravi opštu pometnju na javnoj sceni već 16 godina. Naime, to je bio među prvim šou programima ovog tipa na našim prostorima u kom su se na audiciju prijavljivali talentovani neafirmisani pevači kojima je kroz učešće pružena mogućnost da ostvare svoje snove. Tokom 14 sezona na velikoj sceni "Grand" produkcije pojavljivalo se na stotine takmičara, ali nisu svi uspeli da steknu veliku slavu i popularnost. Neki su slavu zadržali, a neki su je preko noći prokockali.

PROČITAJTE JOŠ

Prva postava „Zvezda Granda“ ostala je najupečatljivija, ne samo zbog nečeg novog što se pojavilo, nego i po finalistima koji su i dan-danas aktivni na terenu.

Pobednik prve sezone, Branislav Mojićević, sa kolegama Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Nemanjom Nikolićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem prošao je dug put takmičenja, a samo njih šestoro je tada doguralo do finala.

Svi ovi pevači su kupili stanove i automobile, i to zahvaljujući svojim hitovima.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Iako smo do sada imali 13 pobednika, to se nije pokazalo kao pravilo za uspeh.

Pored finalista iz prve sezone, najtraženije i najplaćenije zvezde Granda su Darko Lazić, Amar Gile Jašarspahić, Katarina Grujić, Katarina Živković, Rada Manojlović, Jelena Kostov, Dragi Domić, Haris Berković, Mirza Selimović, Aleksandra Prijović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Milica Pavlović, Milica Todorović, Milan Topalović Topalko, Saša Kapor i drugi.

Vanja Mijatović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

S druge strane, imamo i one pevače koji su imali mogućnost da naprave karijeru, ali jednostavno su se povukli.

Među njima je svakako Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama. Ona je svaki put dobijala pozitivne komentare kako od žirija, tako i od publike. Imala je armiju svojih glasača koji su je podržavali.

Foto: Printscreen/YouTube/Grand Koktel

Kasnije je okušala sreću u rijalitiju „Farma“, nakon čega je iznenada nestala iz javnosti. Iako je nema u emisijama i javnosti generalno, ona se i dalje bavi pevanjem, mada dugo nije objavila nijednu pesmu.

Jadranka Barjaktarević bila je finalista druge sezone „Zvezda Granda“, a osim talenta za pevanje, imala je sve što je potrebno za šoubiznis. Međutim, ona nikada nije želela previše da se eksponira u javnosti, te se u medijima pojavljuje samo kada ima povod, a to su pesme koje objavljuje.

Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

Silvija Nedeljković tokom takmičenja, a kasnije i vođenja emisije „Zvezde Granda“, doživela je veliku popularnost. Mežutim, kada se zaljubila u fudbalera, udala i rodila decu, pevačica je rešila da pauzira i karijeru stavi u drugi plan. Ona je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali daleko od objektiva i kamera.

Foto: Printscreen/YouTube/Deana Djukic

Slobodan Đurković pored fenomenalnog predstavljanja u takmičenju, osvojio je publiku i učešćem u rijalitiju „Farma“. Ostao je upamćen kao odličan pevač i kulturan momak. Poslednjih godina Slobe nema u javnosti. Iako vredno radi svakog vikenda, očigledno mu popularnost više ne prija.

Foto: Instagram/slobadj

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar