Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Drugo snimanje emisije "Zvezde Granda" posle vanrednog stanja zbog koronavirusa proteklo je žustro i napeto. Naime, pred ulazak u studio na Košutnjaku najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu članovi žirija bili su prilično nervozni zbog kiše koja je padala ceo dan. 

Prvi je stigao Đorđe David, koji zbog preloma noge hoda uz pomoć štaka. On je na vreme zauzeo svoje mesto u bekstejdžu i uz kafu je sve vreme razgovarao telefonom sa suprugom. U jednom momentu dobijao je više poziva, ali ih je eskivirao i više nije želeo ni sa kim da komunicira, već se, kao svaki surovi profesionalac, skoncentrisao na predstojeće snimanje i kandidate.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon desetak minuta stigla je i Viki Miljković u kežual varijanti, a u ruci je nosila kutiju s trešnjama kako bi počastila kolege. Ni ona nije bila vesela po običaju, što je i logično jer joj je nedavno preminula majka. Međutim, i Viki se požalila da joj smeta kiša i da nešto nije u elementu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Direktor „Grand“ produkcije utrčao je u prostoriju, da bi odmah seo na svoje mesto i uhvatio se telefona. Malo je popričao sa prisutnina, a onda je obavio sve po redu – šminkanje, montiranje bubice i ostalo što se zahteva pred snimanje emisije.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ana Bekuta i Marija Šerifović pojavile su se u isto vreme. Šerifovićeva je odmah sela na toniranje lica, dok je Bekuta tražila vodu jer se žalila na glavobolju. „Ova kiša ubija. Nešto me glava boli. Vreme je očajno“, izjavila je ona.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Snežana Đurišić takođe je bila ćutljiva i sve vreme je kuckala poruke. Ona se možda i jedina smejala kada je primala čestitke za novu snimljenu pesmu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dragana Stojkovića Bosanaca jedva da su prepoznali na vratila jer je bio zakamufliran od glave do pete. Na licu je imao masku, a ruke je zaštitio rukavicama. Ali, to nije sve. U kesi je nosio vizir, koji je stavio na glavu tokom snimanja. Čak su se pevači našalili na njegov račun da bi trebalo da ostane kod kuće jer pripada starijoj populaciji ljudi od 65 godina.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kada su svi ušli u studio i seli na svoje pozicije, pojavila se i Jelena Karleuša. U uskoj pripijenoj haljini žalila se da je pokisla:“Šta je ovo? Kiša pljušti, sva sam pokisla“.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Uprkos lošoj vremenskoj prognozi, čim su se upalila svetla na sceni nervoza je nestala, a talentovani kandidati su svim članovima žirija izmamili osmeh na lice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare