Vrele scene zvezde „Granda“ u bazenu

Showbiz 02. jul. 202016:06
Podeli:
Foto: Blagoje Blaško Kešelj

"U početku sam bila nervozna jer nikada nisam morala da glumim, ali sam se brzo privikla i shvatila da je i to deo posla", ispričala je Tijana Milentijević kako je proteklo snimanje njenog novog spota.

Čitav region zavoleo je pevačicu Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu devojčicu koja je sa svojih 15 godina došla do finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Ona je danas izrasla u devojku, koja osim glasom, pleni i stasom, što je i pokazala u svom novom spotu za pesmu „Žena od sultana“. Dvadesetogodišnja pevačica je u kadrovima snimila vrele scene u bazenu, a partner u nekima od njih bio joj je bosanski maneken Kenan Tahirović koji je javnosti postao poznat kada je snimio reklamu sa najboljim fudbalerom današnjice Lionelom Mesijem.

Foto: Blagoje Blaško Kešelj

Milentijevićeva ističe da joj je bilo teško tokom snimanja, ali se na kraju snašla i ispunila svaki zadatak.

Foto: Blagoje Blaško Kešelj

„U početku sam bila nervozna jer nikada nisam morala da glumim, ali sam se brzo privikla i shvatila da je i to deo posla. Kažu mi da sam dobro odradila sve što se od mene očekivalo, ali konačnu reč će svakako reći publika, ono što sada mogu da kažem je da sam presrećna prvim reakcijama i na pesmu i na spot“ – rekla je Tijana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar