Gde glumci uživaju kad pobegnu iz Beograda

Showbiz 07. apr. 202116:30
Podeli:
Foto:Ivan Dinić/Nova S; Zoran Lončarević; Goran Srdanov/Nova.rs

Iako od davnina ljudi iz unutrašnjosti hrle u prestonicu, proteklih godina je seoska sredina sve popularnija. Sve više je onih koji se odriču života u užurbanoj metropoli i okreću se nekom mirnijem životu u prirodi. Da li je do pandemije koronavirusa ili do zasićenosti životom u velikom gradu, ne zna se. Ipak, činjenica je da su mnoge naše javne ličnosti, posebno glumci, kupivši vikendice na selu, mir pronašli van Beograda. Neki su se tamo sasvim preselili, a neki samo odlaze na vikend ili kada im slobodno vreme to dozvoli.

PROČITAJTE JOŠ

Dosta glumaca je svoj mir pronašlo na selu. Čak i kada moraju u grad zbog poslovnih obaveza, često im se dešava da ih mrzi ili im postane mrsko. Otkako se pojavila pandemija, mnogi su tokom protelih godinu dana napustili kuće i otišli.

Boris Milivojević tri godine je živeo van Beograda i shvatio je da mu taj život izuzetno prija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Piznajem da ne volim gradsku gužvu. Tri godine sam proveo u vikendici van Beograda. Čovekovo prirodno stanište je priroda i svakome više prija da je u otvorenom prostoru, da ima mogućnost da bude u kontaktu sa biljkama i čistim vazduhom nego da živi u kockicama punjenim smogom. I sada odlazim tamo kad god mi to obaveze dozvoljavaju“, rekao je svojevremeno Boris za medije.

Milan Lane Gutović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju je odlazio kada mu je bilo potrebno da se osami, a sada se tamo i preselio. Glumac je ranije pričao kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se vraća. Nedavno je za Nova.rs rekao da nije čak upoznat ni sa merama predostrožnosti usled koronavirusa jer ga to ne zanima dok peca.

„Ja nisam u Beogradu jer odavno pecam. Povremeno navratim u grad. Nove mere, kakve god da su, uopšte me ne pogađaju. Daleko sam ja od njih. Uživam u pecanju“, rekao je Lane.

Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Glumac Miloš Biković nedavno je kupio imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. On svoje slobodno vreme uglavnom provodi u prirodi, pa je tako sve više na novom placu gde priprema teren za izgranju nove kuće, kako bi što manje vremena provodio u gradu.

Nenad Jezdić
Foto: Goran Srdanov

Nenad Jezdić pored glumačkih angažmana okupiran je i poljoprivrednim poslovima u selu Zabrdica, gde već godinama živi, na imanju izolovanom od gradske vreve. On je govorio da je pandemiju lakše podneo na imanju jer je imao zanimaciju.

Foto:Zoran Lončarević

Sloboda i Vojin Ćerković kupili su vijendicu u Čortanovcima kako bi mogli sa ćerkama da uživaju daleko od gradske gužve. Oni imaju veliko dvorište gde provode najviše vremena toko sunčanih dana i sve više im odgovara mirniji način života kakav imaju tamo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar