Feđa Stojanović prošle godine jedva preživeo operaciju

Showbiz 05. maj. 202119:30 > 19:48
Podeli:
Feđa Stojanović Foto:Nova S

Pozorišni, filmski i televizijski glumac Feđa Stojanović preminuo je danas posle duže bolesti u 74. godini u Beogradu. On je sredinom januara u razgovoru za Nova.rs ispričao da je krajem prošle godine imao tešku operaciju koju je jedva preživeo.

 

PROČITAJTE JOŠ

Feđa Stojanović krajem prošle godine hitno je operisan. Stojanoviću je dijagnostikovan tumor na bubregu, koji mu je operacijom odstranjen, što je glumac sredinom januara ove godine i potvrdio za Nova.rs.

Glumac je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi potom bio pušten na kućno lečenje. Feđa je govorio da se nakon toga dobro osećao i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teža i rizična, i da je u jeku pandemija koronavirusa. Sve je na sreću proteklo bez komplikacija.

„Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao“, rekao je tada Feđa kroz osmeh.

Iako je oporavak posle ovakve operacije dug i težak, Feđa nije posustajao, već se i poslovno angažovao.
„Evo, u subotu imam prvu predstavu, tako da sam nastavio da živim normalno. Hoću da se ponašam normalno, ne želim ništa u svom životu da menjam i hoću i dalje da radim. Verujem da će biti bolje“, govorio je glumac.

Stojanović se nedugo posle toga vakcinisao Fajzerom, te nakon toga nije imao nikakvih komplikacija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar