Ekscentrična zvezda Granda oduševila Karleušu

Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

U sinoćnoj emisiji "Zvezde Granda", predstavila se takmičarka Marija Gruevska koja je svojim talentom, ali i do sada neviđenim stajlingom u takmičenju oduševila žiri.

PROČITAJTE JOŠ

Marija se predstavila pesmom Tošeta Proeskog „Ko ti to grize obraze“, kao i pesmom Jelene Karleuše „Upravo ostavljena“, ali u nesvakidašnjoj džez verziji.

Gruevska se na sceni pojavila u raskošnoj zlatnoj haljini i sa posebnim detaljem na glavi, a njen stajling oduševio je žiri i gledaoce kraj malih ekrana.

„Ja uživo, u životu nikada nisam videla ovakvu visoku modu, kao što vidim večeras na tebi. Ovo se zove visoka moda…. Svaka čast Zlatku (dizajneru, prim. aut.), ovo je nešto nesvakidašnje na ovoj sceni, izgledaš kao princeza, pevala si kao iz neke druge dimenzije da si došla, totalno drugačije. Jedan čudan trip koji se nikada nije čuo na ovaj sceni, jedan totalno iščašeni pristup…“, rekla joj je Jelena.

„Morala sam to da nagradim, kao i moje kolege, glasom, sve što je tako drugačije, tako inspirativno i novo, zaslužuje da bude na ovoj sceni. Bravo, Marija“, dodala je Karleuša.

Marija je imala šest glasova, kao i kandidat sa kojim je bila u duelu, a nakon preglasavanja imali su po tri glasa, nakon čega je produkcija donela odluku da Gruevska direktno ide u sledeći krug.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar