Dragana Katić o ulozi bake: „Za tri godine ću ja biti ta koju morate da čuvate“

Podeli:
Dragana Katić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznata voditeljka smatra da žene njenih godina danas imaju više mogućnosti nego što su to imale njihove mame.

Dragana Katić se nedavno vratila sa odmora, a dok je bila na letovanju često je postavljala slike na društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ:

„Na tim društvenim mrežama sam prirodna, na mestima sam na kojima volim, daleko od toga da ja svoj posao ne volim, ali ovde moram da budem na štiklama i sa ful šminkom. Ono su ipak neke ležerne varijante i to sam ja! Više sam leti ja nego preko sezone“, rekla je sa osmehom za „Grand online“.

Nedavno je napunila 57 godina, a i dalje sebi zadaje zadatke.

„Pa jesam, starija sam za godinu dana. Ne mogu da pobegnem od toga, to je tako! Ja više samoj sebi zadajem zadatke, da prosto sve to drugačije nosim. Malo su se promenila i vremena, neke mogućnosti su više otvorene nego što su mojoj majci na primer bile u mojim godinama. Sada gledam samo da te mogućnosti koristim i uvek sam sebi zadavala ultimativne zadatke, tako da je više stvar u meni“, objasnila je Dragana.

Ne smetaju joj šale na račun njenih godina, a i sama voli da ih naglasi.

„Kada smo izašli na ručak da proslavimo moj rođendan, citirala sam predsednika koji kaže ‘Čuvajte bake i deke i one starije od šezdeset godina’, znači za tri godine ću ja biti ta koju morate da čuvate, negujete i pazite, biću ta baka o kojoj morate da vodite računa“, našalila se Dragana.

Poznata voditeljka je otkrila da li je spremna i za zvaničnu ulogu bake.

„Deca se još uvek ne spremaju, niti mi najavljuju da ću zvanično da postanem baka, što bih i volela. Ali po ovim kriterijumima jesam“, zaključila je Katićeva.

BONUS VIDEO: Aleksandra Bursać o obradi dueta „Cipele“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar