Darko Lazić pred venčanje novu devojku stavio na proveru

Showbiz 19. sep. 202113:04
Podeli:
Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Folker Darko Lazić pre dva meseca započeo je zajednički život sa aktuelnom devojkom Barbarom Bobak. Naime, oni su iznajmili stan u Novom Sadu i maksimalno se otuđili od drugih.

Kako više ne bi pravio greške i bio siguran da je Barbara ona prava za ceo život, Darko je insistirao da počnu da žive zajedno. Međutim, pevač nije želeo da devojku dovede u njegovu porodičnu kuću u Brestaču, gde je živeo sa nevenčanom suprugom Marinom Gagić i sinom Aleksejem, već je želeo novi životni prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pošto je više puta priznao da je dužan preko pola miliona i da trenutno nije u mogućnosti da vrati ceo dug, on je došao na ideju da iznajmi stan jer nema novca da ga kupi.

PROČITAJTE JOŠ

„Za početak im dobro ide u vezi. Slažu se, a to je najbitnije. Darko ima 30 godina i zarekao se da neće više praviti greške kada je ljubav u pitanju. Takođe, dao je sebi reč da buduće devojke neće voditi predoltar ili matičara ukoliko prethodno ne provede s njima neko vreme. Trenutno je zaljubljen u Barbaru i lepo mu je s njom. Bave se istim poslom, imaju slične ciljeve i snalaze se nekako. Doduše, jeste da je pored nje podetinjio i ponovo počeo da pravi gluposti, ali bar je siguran u ljubav“, rekao je naš izvor.

Ukoliko se Bobakova pokaže u pravom smislu, postoji verovatnoća da će ona biti sledeća Lazićeva zakonita supruga.

Ovim povodom pozvali smo Darka za komentar, ali ostao je nedostupan do objave ovog teksta.

BONUS VIDEO

Snežana Đurišić jedva dočekala nova snimanja emisija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar