Ćerka Voje Brajovića o odnosu s ocem: Nikad mu nisam bila prioritet

Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Iskra Brajović, ćerka Voje Brajovića, koja je takođe glumica, svojevremeno je javno govorila o tome da s ocem nema idiličan odnos.

„Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca“, rekla je pre nekoliko godina Iskra, prenosi „Story“.

Voja Brajović je u braku s Ljiljanom, koju je zavoleo još u tinejdžerskim danima, dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a glumac se nekoliko godina kasnije oženio koleginicom Milicom Mihajlović, sa kojom ima sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iskra Brajović (@iskrabrajovic)

O njegovom braku Iskra je svojevremeno izjavila:

PROČITAJTE JOŠ

„Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme, moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje.“

U jednom od intervjua za Nova.rs Iskra je istakla koliko je njena majka Ljiljana važna figura u njenom životu.

„U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona meni.“

Bonus video

Sećanje Milice Zarić na ’90: Mi studiramo, a 200 km oko nas besni rat

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar