Iskra Brajović oštro po filmu Toma: Moglo je i o kafanskom pevaču Peri Periću

Showbiz 18. okt. 202109:28 > 09:5364 komentara
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Do sada je bilo brojnih reakcija na film „Toma“ Dragana Bjelogrlića. Bioskopska publika je većim delom oduševljena. Čini se da su najviše negodovali oni koji su na neki način bilo difektno upućeni u život velikog pevača novokomponovane muzike. Njihova glavna zamerka je što biografski film o Tomi Zdravkoviću, zapravo, nije biografski, nego je popunjen improvizacijama, piše sajt "Luftika".

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od njih je i glumica Iskra Brajović.

„Film je trebalo da bude o kafanskom pevaču Peri Periću, tj imaginarnom liku iz tog vremena, i da se napiše “posvećeno Tomi Z”“, napisala je ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović na svom Fejsbuku.

Kako je objasnila, da je to bio film posvećen anonimusu, tada niko ne bi imao ništa da kaže loše o ostvarenju.

„Ovako je početna koncepcija loša, jer ako biografski film nosi čovek koji u senzibilitetu nema ništa ni nalik čoveku kog igra, (ne sporim talenat Milana Marića, ali ni mi glumci ne možemo svi igrati sve) i koji za plot nema uporište u realnom, (izmišljene romanse, izmišljene posvete, izmišljeni likovi menadžera i koga sve ne) onda ne bi smeo da se zove po istinitom čoveku koga mnogi još živo pamte“, napisala je ona.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar