Amer Čengić Čenga Foto: Z.K. Munja

Veliko iskustvo i najlepše uspomene Amer Čengić nosi iz popularnog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno".

On je u ovom takmičenju trijumfovao kao pobednik od strane stručnog žirija što mu je posebno drago budući da su mu priznanje najboljeg izvođača dodelila najveća imena estradne scene.

PROČITAJTE JOŠ

„To je jedan strašan osećaj! Najmanje sam se tome nadao, a time sam najviše dobio. Iako sam pre finala od mnogo ljudi čuo, pa i tamo gde živim, da sam ja pobednik, ali bio sam pesimista u tome. Nisam hteo sebi da priznam da se ne bih razočarao u tome što radim. Dobio sam tu nagradu kao jednu od najjačih u serijalu i mnogo sam ponosan na to“, istakao je Čenga.

Međutim, to nije jedino priznanje i poklon koji je stigao na rokerovu adresu, a jednom iznenađenju se nije ni malo nadao.

„Jedan od mojih najvećih fanova je čovek koji drži hotel u kome se ja nalazim. On je kao moj najveći fan meni napravio plaketu. Zapravo ja sam seo ujutru da popijem kafu i on mi je odmah rekao da ima nešto za mene, malo smo popričali i on je počeo da vadi poklon iz najlona. Kada sam video to bio sam šokiran, pogotovo što je ovo napravio sam od sebe, nezavisno od bilo čega. Bio sam veoma dirnut“, rekao je pobednik.

BONUS VIDEO: Milica Todorović o susretu s Nebojšom Stefanovićem: Pocrvenela sam od srama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar