Neverovatna životna priča pobednika Nikad nije kasno: Ime mu odredilo sudbinu

Showbiz 28. jun 202223:28
Podeli:
Amer Čengić Čenga Foto: Z.K. Munja

Jedan od pobednika ovogodišnjeg takmičenja "Nikad nije kasno" je Amer Čengić Čenga.

Na samom kraju finalne večeri stručni žiri, koji je činilo devetnaest slavnih pevača, odabrao je svog favorita za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čenga je već nakon prvog nastupa skrenuo pažnju na sebe i oduševio sve.

Amer Čengić Čenga ima 56 godina, on je Sarajlija koji živi u Americi od 1998. godine.

Nedavno je otkrio mnoge detalje o svom životu u Americi, prijateljstvu sa čuvenim Tifom i rokenrolu.

"Odrastao sam s Tifom, sazreo uz njegovu muziku.To je samo jedna fraza kada kažu da sam kao Tifa ili bolji od njega, to ne može niko da postigne", rekao je Amer, pa otkrio da ga je upravo Tifa prijavio za takmičenje "Nikad nije kasno" u kom je trijumfovao.

"Pokušavao sam sedam godina. Prva emisija „Nikad nije kasno“ emitovala se 2016. i ja sam tada shvatio da je to za mene i da bih se uklopio. Odmah sam popunio aplikaciju i poslao, odgovorili su mi da su primili prijavu, međutim nikad me niko više nije kontaktirao. Tako da je Tifa najveći krivac, nazvao je Sašu Miloševića Mareta i rekao mu da sam mu ja prijatelj i tako sam došao u emisiju. Tifa je kriv, on je lično digao slušalicu i rekao: 'Primite ovog momka'. Da nije njega bilo, možda se to opet ne bi desilo u narednih sedam godina. Ali eto nikad nije kasno", ispričao je Čenga.

Foto: E-Stock_djenka

Njegovo ime opisuje i njegov život, budući da se pre mnogo godina iz Sarajeva preselio u Ameriku.

"U Americi živim od 1998. godine, a od 1994. sam bio u jemačkoj. Živim u gradu Klirvoter, koji se nalazi u okrugu Pinelas, Florida, severozapadno od Tampe. To je jedno prelepo turističko mesto, koje je još uvek u izgradnji", rekao je pobednik za "Avaz".

Njegovo pravo ime je Amer, kao što se nazivaju ljudi koji žive u Americi, tako da mu je ono na neki način odredilo sudbinu.

BONUS VIDEO: Prva izjava Nermina Handžiča nakon pobede u Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar