Bojana Novaković ponovo u klinču sa Zoranom Mihajlović

Showbiz 21. apr. 202114:1013 komentara
Podeli:
Bojana Novaković i Zorana Mihajlović
Bojana Novaković i Zorana Mihajlović. Foto: Vesna Lalić, Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Glumica Bojana Novaković ponovo je na Instagramu oštro osudila potez ministarke rudarstva i energetike, Zorane Mihajlović. Ona je podelila njenu izjavu povodom slučaja "Palma" i optužila je za licemerstvo.

„Sramota je da Marinika Tepić koristi temu nasilja nad ženama i devojčicama za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije“, rekla je Zorana Mihajlović, što je navelo Bojanu Novaković da odgovori.

Bojana Novaković, Zorana Mihajlović
Foto: Instagram/bojnovak

„Pa Zoki, ona te tehnike javne podrške uči od tebe. Kako si ti fino kačila svoje lepe fotke i podržavala žrtve… a gde su slike žrtava koje podržavaš?“, napisala je Novaković.

„Nemoj tako prema ženici koja svoje najbolje poteze kopira od tebe“, dodala je glumica.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo nije prvi put da je Novaković javno prozvala Zoranu Mihajlović.

Nakon održanog ekološkog ustanka pre dve nedelje, u kojem je na hiljade građana protestovalo protiv dolaska kompanije Rio Tinto i sve većeg zagađenja i uništavanja životne sredine u Srbiji, oglasila se i ministarka Zorana Mihajlović, koja je ovaj protest nazvala političkim, a ubrzo nakon toga, stigao je odgovor i od glumice Bojane Novaković, koja je i ranije podržala ustanak.

Novaković je tada zatražila od Mihajlović da prestane da politizuje građanski protest i zamolila rukovodstvo SNS da prestane da „izmišlja“. Istakla je da u njihovom aktivizmu nema politike i zamolila je da to prenese svojim šefovima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar