Marinika Tepić
Marinika Tepić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je danas na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, "podvodi žene i devojčice".

Konferenciju možete pratiti uživo na linku, ili na našoj FB stranici.

Pročitajte još...

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

“Ovo što ću vam danas predstaviti je monstruoznije od bilo kog napada i pljačke o kojoj sam do sada pričala. Pozivam sve ljude u Srbiji i Jagodini da se okrenu oko sebe i da nam pomognu svojim iskazima i svedočenjima i da konačno ovo sučeljavanje sa monstrumima iz vlasti otvorimo jednom za svagda”, navela je Tepić.

Nakon uvodnog izlaganja na konferenciji, Tepić je prikazala video snimak svedočenja čoveka koji je upućen u slučaj podvođenja.

“Ako je preostalo imalo morala i časti, tužilaštvo ne sme da ćuti, a vlada mora da padne. Ovo je razlog da Vlada Srbije padne, jer je Dragan Marković Palma deo vlasti. Palmu ne štiti Marinika, nego njegovi partneri iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Ovo traje već 10 godina, ali niko nije smeo da progovori do sada. Vreme je da se sa ovim monstrumima iz vlasti zaista suočimo i da oni ne budu neko ko će držati moralne pridike”, istakla je Tepić.

Ona je dodala da će nastaviti da iznosi svedočenja ljudi.

„Ovo klupko se počelo odmotavati i moramo ići do kraja“, zaključila je Tepić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare