Nikola Rokvic i Bojana Barovic
Nikola Rokvić i Bojana Barović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Bojana i njen suprug Nikola Rokvić pre svega dve nedelje su objavili da čekaju treće dete.

Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić čekaju treće dete.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dvoje su ovo potvrdili, ali se nisu mnogo oglašavali na tu temu. Ona je sada odlučila i da otkrije šta joj je najveći problem tokom trudnoće.

„Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju… Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim.. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo“, napisala je manekenka na Instagramu pa dodala:

„I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi“, zaključila je Bojana.

Podsetimo, njih dvoje već imaju ćerku Leonu i sina Simona.

BONUS VIDEO: Jelena kostov o trudnoći

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)