Bojana Barjaktarević
Bojana Barjaktarević Foto: Z.K. Munja/Promo/Nikad nije kasno

"Definitivno je ovo početak nove karijere i ovoga puta nema nazad. Neću više nikad ići korak unazad, samo unapred. Ovo je pokazatelj da treba da idem unapred", rekla je trostruka pobednica takmičenja "Nikad nije kasno" Bojana Barjaktarević.

PROČITAJTE JOŠ

Trostruka pobednica šeste muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, Bojana Barjaktarević, nakon proglašenja nije mogla da dođe sebi od suza radosnica. Ona još uvek nije svesna svog trijumfa, ali uspela je na kratkod da sabere utiske i za „Grand online“ ispriča kako se oseća i kakva su joj dalja očekivanja i planovi.

„Osećaj je fantastičan, istovremeno i šok i radost, emocije su pomešane. Bila sam u šoku, ajde jedna nagrada, ali tri…Hvala svima koji su glasali i koji su me doveli dovde, i dalje sam u šoku. Poneti nagradu u ovakvoj emisiji, sa ovakvim takmičarima, pevačima i kolegama, kao najbolji pevač, ma polaskana sam. To je veliki, ogroman uspeh za jednog pevača“, rekla je Bojana i dodala da više nikad neće odustajati od muzike, kao što je to ranije činila.

„Definitivno je ovo početak nove karijere i ovoga puta nema nazad. Neću više nikad ići korak unazad, samo unapred. Ovo je pokazatelj da treba da idem unapred“, kazala je pobednica.

Kako su joj mnogi poznati pevači uputili podršku tokom takmičenja, ona je prilikom čestitanja izgubila nephodne stvari.

„Nisam ni stigla da dođem do telefona, ne znam ni gde je. Ne znam ni gde su mi ključevi od auta. Mnogo kolega me podržava jer znaju kako ja to radim. Družimo se i ovako privatno, čujemo se, sa svima sam ok“, rekla je Bojana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)