Teška borba pobednice „Nikad nije kasno“ s tumorom dojke

Showbiz 26. jun. 202111:11
Podeli:
Bojana Barjaktarević
Bojana Barjaktarević Foto: Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno

"Povadili su mi 24 žlezde. Radila sam 16 hemoterapija, a posle prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40% više nego pre", rekla je pobednica takmičenja "Nikad nije kasno" Bojana Barjaktarević.

Trodupla pobednica takmičenja „Nikad nije kasno“ i nekadašnja pevačica grupe „Bon Ami“, Bojana Barjaktarević, nosi sa sobom tešku životnu priču.

Naime, ona je jednom prilikom u emisiji pred svoj nastup ispričala s čime se susrela, zbog čega je rasplakala sve u studiju.

„Ja se muzikom bavim 29 godina, nisam je zapostavila. Zapostavila sam medijska eksponiranja i pojavljivanja. Ja sam se povukla da se rahabilitujem i ostade tako ja van estrade 17 godina“, rekla je Bojana.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je otkrila da se borila sa tumorom dojke koji je metastazirao.

„Povadili su mi 24 žlezde. Radila sam 16 hemoterapija, a posle prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40% više nego pre. Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatelj“, ispričala je Bojana.

Podsetimo, Bojana je sinoć odnela tri nagrade u takmičenju, odnosno osvojila je najviše glasova stručnog žirija, publike i Fejsbuka.

Bojana Barjaktarević
Bojana Barjaktarević Foto: Z.K. Munja/Promo/Nikad nije kasno

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar