Bela Hadid marširala na protestu podrške Palestini

Showbiz 17. maj. 202110:19
Podeli:
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bela Hadid, poznata manekenka palestinskog porekla, bila je među stotinama ljudi koji su se u subotu okupili u Njujorku protestujući protiv nasilja u Palestini.

PROČITAJTE JOŠ

Manekenka, čiji je otac Mohamed upravo iz Palestine, viđena je kako šeta ulicama Baj Riga u tradicionalnoj odeći, zajedno sa maramom keffiyeh, mašući velikom palestinskom zastavom.

Na svom Instagram profilu podelila je seriju fotografija i videozapisa i napisala: “Onako kako oseća moje srce… Biti u blizini toliko lepih, pametnih, uvaženih, dragih, ljubaznih i velikodušnih Palestinaca na jednom mestu nosi osećaj celovitosti! Mi smo retka pasmina!“, napisala je ona.

Ranije tokom dana, prisećajući se svog palestinskog nasleđa, Bela je objavila fotografiju venčanja bake i deke, zajedno sa slikom njihove dece, uključujući Belinog oca.

Hadid je podelila i vlastitu fotografiju na kojoj je u suzama, uz opis u kojem je naglasila kako oseća dubok bol zbog Palestine i „svoje palestinske braće i sestara danas i svaki dan“, te kako joj gledanje snimaka nasilja „slama srce na 100 različitih delova“‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar