Foto:Zoran Lončarević

Bebi Dol, koja je ovih dana aktuelna zbog uloge u novoj seriji "Tajkun" otkriva kako je u veoma specifičnim okolnostima upoznala supruga Amerikanca srpskog porekla.  

Pevačica živi sa suprugom, mamom i pet mačaka, a iako ne deluje kao neko ko vodi klasičan bračni život, ona priznaje da je našla idealnog muža.

– Moj muž je jedna divota. Sa njim mogu da pričam, a i ne moram da pričam. On je iz opštine Holivud, Amerikanac je srpskog porekla, ima srpski pasoš u kom piše „opština Holivud“. Zove se Aleksa Todorović, nosi ime svog pradede, koji je spasao filozofsku biblioteku naše crkve u Filadelfiji. Upoznali smo se jednog leta u dvorištu kod moje drugarice. Otišla sam na kafu ujutru oko šest-sedam, posle završenog posla u studiju. Drugarica mi kuva kafu, a preko puta mene za stolom sedi biće koje na mašini kuca neki tekst. Sećam se da je to bio dan kada je uhapšen Ratko Mladić i on kuca izveštaj za svoj američki list, čiji je dopisnik. Sedim preko puta i čekam kafu. Inače sam vaspitana kao neka bula, ne volim da gledam muškarca kada nisam upoznata s njim. I ne znam da se ponašam u tim situacijama. Čovek kuca brzo, naslepo. Primetim kako ima jako lepe prste. U tom trenutku sam rekonvalescent posle neke ljubavne traume i razmišljam kako čovek ima divne prste. Ali nije moj posao da gledam dalje od tih prstiju jer me to ne interesuje. Tako je prošlo to prepodne“, priča pevačica u intervjuu za magazin Gloria i nastavlja:

Foto:Zoran Lončarević

Bog namesti da neko vreme ne idem kod te drugarice, ali čujem nagoveštaje da ja tu nekog interesujem. Inače, na pitanje prijateljica: “Kako sam ga našla?”, odgovaram: “Ja nikada nikog nisam tražila.” Ali to su vam ženska posla. Međutim, meni jednog dana zabaguje kompjuter i zovem  prijateljicu, znam da joj je puna kuća mladih talenata te vrste i tražim da mi pošalje nekog. I ona mi pošalje tog Amerikanca, iz opštine Holivud. Pre toga sam spremala večeru, ali on dođe i meni izgori biftek. Pričali smo dugo, do jutra. Rekao je da će se vratiti da mi donese jogurt i pogačice. On je navodno zvonio na vrata, ali ja kada zaspim, stvarno zaspim. Nisam mu otvorila. I tako mic po mic, stigli smo do venčanja. Tada je došao i njegov najbolji prijatelj iz Amerike da se i on venča sa svojom izabranom ženom. Okupili smo se, pozvali prijatelje, sve je bilo tajno, diskretno. Bilo je blizu mog rođendana. Dvostruko venčanje. I sve je bilo sjajno dok nisu došli novinari sa kamerama i foto-aparatima. Posle su jurili ljude po šumi, po Titovom grobu, jer se sve događalo kod moje prijateljice na Dedinju“, zaključila je Bebi Dol u razgovoru za magazin Gloria. 

Inače, osim što igra u novoj seriji, pevačica nastupa kao di-džej i privodi kraju studije antropologije, kako bi jednog dana kada to završi, kako kaže, aplicirala da bude neki savetnik.