Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Bane Mojićević uskoro će proslaviti punolestvo na estradi, zapravo 18 godina od pobede u prvoj sezoni šoua “Zvezde Granda”, ali kako ističe nije zadovoljan kako je iskoristio popularnost koju je dobio zahvaljujući raznim takmičenja.

Pročitajte još:

Mada iza sebe ima besprekornu karijeru, pevač kaže da je često eksperimentisao i grešio sa muzičkim žanrovima, a sve zbog uticaja drugih ljudi.

„Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima. Imao sam million glasova u glavi od kompozitora, tekstopisaca, producenata, drugara, svako je imao svoje mišljenje. Najjače mi je bilo kad sam spremio prokafanski album 2014. i otišao na TLZP, tamo razvalim sa imitacijama pop i rok muzike, i onda su svi krenuli kao “Ma, ti si Merlin”, pa “Ti si Čola”, a onda “Možda bi mogao nešto kao Lukas”. I ti slušaš sve njih, znaš da možeš sve, ali je pravo pitanje šta sam zapravo ja?! Neosporno je da mogu da otpevam i Tomu i Čolu, Lukasa i Tozovca, ali šta je ono što ja najviše volim?! Još na sve to kad si dobar imitator, zato i kažem da ono što pevač oseća treba i da sluša, pa onda sve ostalo da poštuje. Tako i ja danas svako mišljenje uvažavam, ali na kraju sebe poslušam“, istakao je pevač u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao da danas pažljivo bira pesme koje će snimiti.

Budući da je u oba takmičenja osvojio publiku neverovatnim pevačkim i imitatorskim umećem, što ga je i dovelo do pobede, očekivalo se da će da na najbolji način da iskoristi svoju slavu. Ipak, pevač ističe da je svojevremeno osećao kajanje što nije baš sve išlo kako je zamislio.

„Sigurno ne bih došao do ove pozicije da nisam prošao tim putem. Kajem se što nisam iskoristio u medijskom smislu pobedu u „TLZP“, zapravo taj publicitet koji sam imao godinu dana“, rekao je Bane, dok je na pitanje voditeljke Sanje Kužet šta je tad trebalo da radi, odgovorio:

„Da u tom trenutku imam spremno jednu, dve pesme, pa čak i ceo album, da grunem i razvalim. I da nije bilo mega hitova, siguran sam da bi bilo zapaženo prošlo zbog publiciteta i popularnosti. Pored “Zvezda Granda”, i“TLZP” je bilo neverovatno i najvrednije televizijsko iskustvo, to je nešto što je ostavilo ozbiljan trag u mom životu, a da ne pričamo o karijeri.

BONUS VIDEO: VIki isprozivala Mariju zbog Merlina

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)