Bane Mojićević: Trep je trend, ne mora biti trajna vrednost

Showbiz 08. nov. 202014:59
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"I kad sam ja bio klinac devedesetih, bili su megapopularni turbo folk i dens muzika, i mi smo to kao deca najviše slušali. Kada odrasteš, normalno je da ti se i muzički ukus promeni", rekao je pevač Branislav Mojićević.

Pobednik prve sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Bane Mojićević, tvrdi da samo pravi kvalitet opstaje. Pevač ističe da je trenutno u svetu najzastupljenija trep muzika, ali da to ne znači da će uvek biti popularna.

PROČITAJTE JOŠ

„Javna scena nam je veoma bogata i raznovrsna. Za sve izvođače ima dovoljno medijskog prostora, što je jako dobro.Publika može da uživa i konzumira ono što voli i što mu odgovara. Ponuda muzike je za svačiji ukus. Neko voli jedno, neko drugo. Tačno je da je trep muzika medijski najzastupljenija i trenutno najpopularnija među omladinom. To je trenutni trend, nije trajna vrednost. Uvek su postojali trend i moda u muzici. I kad sam ja bio klinac devedesetih, bili su megapopularni turbo folk i dens muzika, i mi smo to kao deca najviše slušali. Kada odrasteš, normalno je da ti se i muzički ukus promeni“, rekao je Bane za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar