Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Međutim, sada sam čvrsto rešio da sve novo što uradim dam dovoljno medijskog prostora i maksimalno ispromovišem koliko mogu. Veujem da će se i stare pesme tako vratiti. To obećanje sam dao samom sebi, a i vama", rekao je pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda"

Branislav Bane Mojićević karijeru je započeo u prvoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, a samom pobedom prepoznatljiv je po muzičkom talentu. Iako iza sebe ima dugogodišnje pevačko iskustvo i kvalitetne pesme, pevač se nikada nije isticao u medijima, niti je neku privatnu neprijatnost, kao nedavni razvod od supruge, koristio u marketinške svrhe.

„Nisam dovoljno promovisao svoje lepe pesme, iz tog razloga su i ostale u nekom drugom planu. Međutim, sada sam čvrsto rešio da sve novo što uradim dam dovoljno medijskog prostora i maksimalno ispromovišem koliko mogu. Veujem da će se i stare pesme tako vratiti. To obećanje sam dao samom sebi, a i vama. Gledaćemo se u emisijama i pričati o zanimljivim stvarima. Moj cilj je da snimam pesme koje će trajati i posle mene. Ovu godinu ću slaviti kao najznačajniju u dosadašnjem životu, radu, karijeri i svemu. Jeste i prestupna, i sa svim mogućim zabranama, i karantinima, ali ponavljam, meni najznačajnija“, rekao je Bane u emisiji „Grand news“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

.