Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT ALTERNATIVE CROP

Popularna pevačica Ariana Grande odlučila je da donira milion dolara u svrhu psihološke terapije, u saradnji sa kompanijom BetterHelp,

Pročitajte još:

Ariana smatra da bi psihološka terapija trebalo da bude dostupna svima, a ne da bude privilegija dostupna samo određenim ljudima.

Ovim postupkom pevačica je želela da ohrabri ljude kojima je potrebna pomoć, te da im poruči da nije sramota zatražiti podršku i savet psihologa i psihijatra.

„Nadam se da ćete iskoristiti ovu mogućnost i posetiti stranicu pomoću koje ćete biti spojeni sa sertifikovanim psihologom u trajanju od mesec dana. Nakon toga ćete imati opciju da obnovite pretplatu i nastavite s terapijom. Nadam se da će ovo biti korisna početna tačka i da ćete napraviti mesta za ovo u svom životu. Zaceljivanje nije jednostavno, ali vredni ste truda i vremena. Zahvaljujem se BetterHelp-u i jedva čekam da zajedno uradimo još stvari“, napisala je pevačica.

Inače, kompanija sa kojom je pevačica u saradnji preduzela ovaj poduhvat, BetterHelp, jeste portal koji posetiocima pruža direktan pristup uslugama u oblasti mentalnog zdravlja. Oni omogućavaju psihološku terapiju putem interneta, telefonskih poziva ili poruka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)