Anastasija: Sa 4 godine sam gledala u 4 puške uperene u mene

Showbiz 10. maj. 202023:08
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon sukoba Cece Ražnatović i Čede Jovanovića u emisiji "Hit tvit" u kojoj je pevačica pomenula traume koje je njeno hapšenje tokom akcije "Sablja" izazvalo kod ćerke Anastasije i sina Veljka, koji su tada imali 4 i 6 godina, oglasila se i Anastasija Ražnatović.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

„Zamislite imate svega 4 godine i 4 puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja kao neko ko je imao 4 godine nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana“, napisala je Anastasija na Instagramu i dodala:

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno je li? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u 4 i 6 godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo. Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo“, poručila je Cecina naslednica putem društvene mreže.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar