Aleksandar Prijović Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

Popularna pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", Aleksandra Prijović, prokomentarisala je žiriranje Svetlane Cece Ražnatović u ovom takmičenju, ali je otkrila i to da se za sve poslovne odluke konsultuje sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Aleksandra je nedavno nastupala u jednom beogradskom lokalu i tom prilikom komentarisala aktuelne estradne teme.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je istakla da zbog poslovnih obaveza ne stiže da prati „Zvezde Granda“ u terminu emitovanja, ali da redovno premotava unazad program kako bi odgledala emisiju.

„Fenomenalna je. Iskreno, bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju. Nisam očekivala, ali sjajno se snašla. Ja vikendom i radim i nisam imala vremena da gledam, ali sada obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo“, rekla je Aleksandra.

Na pitanje da li bi imala tremu da se sada takmiči i da treba da stane ispred nje, pevačica je dala neočekivan odgovor.

Riblja corba Filip Zivojinovic
Filip Živojinović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Naravno da bih imala“, kroz smeh je rekla ona.

Inače, tom prilikom Aleksandra je istakla da joj suprug Filip Živojinović ne brani da se oblači izazovno i uvek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

Aleksandar Prijović Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

„Ja moram njega da pitam obavezno za sve, i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim, čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da, uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično“, rekla je Aleksandra za Blic.

Bonus video

Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)