Neobičan poklon: Aleksandra Prijović otkrila čime ju je Filip osvojio

Showbiz 06. sep. 202115:13
Podeli:
Aleksandra Prijovic i Filip Zivojinovic
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već godinama su u skladnom braku i imaju sina Aleksandra. Iako gotovo nikada ne dele intimu s javnošću pevačica je nedavno otkrila koji je neobičan poklon dobila od Filipa na prvom sastanku.

O početku njihovog zabavljanja ne zna se mnogo, ali je Aleksandra nedavno otkrila na koju Filipovu priču je „pala“.

PROČITAJTE JOŠ

„On je čovek na kom vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, i njegove oči zrače tom dobrotom, to sam primetila čim smo se upoznali“, izjavila je pevačica, a zatim ispričala kojim neobičnim gestom ju je sadašnji suprug osvojio.

„Oduševio me je prvi put kada je tebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem da donese. Ja sam rekla ništa, jer znate kako je u početku – nit ste gladni, nit ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obaća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode, kada se podrazumeva da u kući imate vodu“, izjavila je pevačica nedavno u jednoj emisiji, prenosi Grand online.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su u braku već tri godine. Gala svadbi je prisustvovalo oko 900 zvanica, a mlada je tada promenila čak tri haljine – dve venčanice i toaletu za restoran.

Za muziku su tada bili zaduženi Tropiko bend i orkestri Dejana Petrovića i Ace Sofronijevića.

Bonus video

Nastup Jelene Karleuše na Music Week festivalu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar