„4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“: Epizoda 20

Showbiz 17. jun. 202008:00
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Popularna emisija "4 i po muškaraca" svakog ponedeljka nasmeje gledaoce Nova S televizije, gde kao i obično voditelj Ivan Ivanović sa svojom dobro uigranom četvorkom Srđanom Dinčićem, Slobodanom Lokom Nešović, Banetom Raičević i Draganom Ilić, na svojstven način komentariše razna dešavanja u zemlji.

Ivanović se dotakao političkih spotova za predstojeće izbore, a posbeno jednog spota SNS-a.

„Ono što je za mene lično najvažnije kada su u pitanju spotovi, oni uvek treba da pokažu na naki način vrstu emocije vlasti i naroda ili opozicije i naroda. I to se onda preslikava na spotove koje mi vidimo. Naravno, mi se najviše smejemo spotovima vladajuće stranke, u principu zato što su neviđeno smešni. Često su izuzetno glupi, ali ponekad su iznad svega bezobrazni. Takav je upravo i sledeći spot, koji je za mene mnogo zanimljiv, jer sam probao da nađem neki ugao šta je tu pisac hteo da kaže“ , rekao je Ivanović.

Lider SPS Ivica Dačić često se lati mirofona kada god ima prilike za to, pa tako je i u predizbornoj kampanji.

„Ja ga ne možeš da razuveriš da ne zna da peva. Prvo da komunisti pevaju „Damo daleko“ to je potpuni hit. Šta je s pevanjem? Ivica je inače ovih dana u nervnom rastrojstvu, sa svih strana ga napadaju“, prokomentarisao je Ivanović njegovo pevanje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ