Saznajemo: Džeju urađena obdukcija

Showbiz 07. dec. 202011:33 > 11:49
Podeli:
Džej Ramadanovski Foto:Nova S

Džeju Ramadanovskom, koji je juče preminuo u svom stanu na Dorćolu u 56. godini, urađena je obdukcija, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je ustanovljeno da je Džej umro prirodnom smrću, sudski veštak je zahtevao obdukciju, čiji se rezultati čekaju.

Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdio Džejev prijatelj klavijaturista Zoran Jagodić Rule, te dodao da će se datum sahrane znati nakon rezultata obdukcije.

Prema zvaničnim informacijama, pevač je preminuo u snu, kada mu je srce stalo.

Reporteri Nova.rs su jutros ispred zgrade na Dorćolu, u kojoj je Džej Ramadanovski živeo zatekli potresnu scenu. Naime, na licu mesta nalazi se položeno cveće, kutiju crvenog Marlbora, nešto novca, ratluk i bajadere, što su verovatno ostavile Džejeve komšije.

Legendarni pevač, koji je juče preminuo biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na predlog romskiih udruženja Skupštini Grada.

Džej Ramadanovski imao je teško detinjstvo. Odrastao je na ulici, a bio je i u domu. Njegova učiteljica Danica Pekić, pokupila ga je uplakanog sa ulice i brinula se o njemu, zbog čega je pevač uvek sa suzama u očima pričao o njoj. Džeja je zapazila Marina Tucaković koja je, kako kaže, znala da će on biti velika zvezda. Ona, takođe, smatra, da Džej u sebi nosi veliku tugu i da se uvek trudio da bude srećan povrh svega.

Pevaču nisu bili strani ni droga ni alkohol. Živeo je buran život. Njegove pesme svi su voleli. Kada je Ramadanovski kročio na domaću javnu scenu sve se promenilo. Pojam kafane i narodne muzike, mnogi su počeli da posmatraju na drugačiji način. Njegova emocija uspela je da dotakne i ona najtvrđa srca.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar