Nova.rs ispred Džejeve zgrade: Cveće, cigarete i bajadere

Showbiz 07. dec. 202010:40 > 11:46
Podeli:
Foto: Arhiva/Nova S

Reporteri Nova.rs ispred zgrade na Dorćolu, u kojoj je Džej Ramadanovski živeo jutros su zatekli potresnu scenu. Naime, na licu mesta nalazi se položeno cveće, kutiju crvenog Marlbora, nešto novca, ratluk i bajadere, što su verovatno ostavile Džejeve komšije.

PROČITAJTE JOŠ

Ispred zgrade se okupljaju novinske ekipe, a na licu mesta zatekli smo potresnu sliku načina opraštanja Džejevih poštovalaca, koji su ispred ulaza ostavili cveće, cigarete koje je on pušio, novac i kolače.

Podsetimo, Džej je preminuo juče u svom stanu na Dorćolu u 56. godini života, a biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na predlog romskiih udruženja Skupštini grada. Pevač je preminuo u snu kada mu je srce stalo.

Džej Ramadanovski imao je teško detinjstvo. Odrastao je na ulici, a bio je i u domu. Njegova učiteljica Danica Pekić, pokupila ga je uplakanog sa ulice i brinula se o njemu, zbog čega je pevač uvek sa suzama u očima pričao o njoj. Džeja je zapazila Marina Tucaković koja je, kako kaže, znala da će on biti velika zvezda. Ona, takođe, smatra, da Džej u sebi nosi veliku tugu i da se uvek trudio da bude srećan povrh svega.

Pevaču nisu bili strani ni droga ni alkohol. Živeo je buran život. Njegove pesme svi su voleli. Kada je Ramadanovski kročio na domaću javnu scenu sve se promenilo. Pojam kafane i narodne muzike, mnogi su počeli da posmatraju na drugačiji način. Njegova emocija uspela je da dotakne i ona najtvrđa srca.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar