Relja Popović: Moj život ima smisla samo kad sam kreativan

Showbiz 04. avg. 202020:56
Podeli:
Foto:Printscreen/Instagram

"Imam tu sreću da još od kad sam bio klinac sam ili tvorac, ili deo raznih kreativnih procesa koji mi pune dušu", rekao je reper, koji je nedavno izdao pesmu sa Stefanom Đurićem Rastom.

PROČITAJTE JOŠ

Relja Popović i Stefan Đurić Rasta decenijsko prijateljstvo krunisali su duetskom pesmom pod nazivom „Genge“. Iako se dugo poznaju i druže, oni su po prvi put ukrstili umetničke snage i napravili projekat na koji su obojica ponosni. Reper je ranije sa partnerkom Nikolijom Jovanović dokazao da odlično funkcioniše u duetu, a ovog puta okušao je sreću u poslu i sa prijateljem. Popović smatra da njegov život ima smisla samo ako je koristan u svemu što radi, a posebno u muzici, koja mu je posle porodice, najbitnija.

„Moj život ima smisla samo kada sam deo nekog kreativnog procesa. Imam tu sreću da još od kad sam bio klinac sam ili tvorac, ili deo raznih kreativnih procesa koji mi pune dušu. Donosim vam deo toga kroz ovaj video koji je radio Gladović Nikola. Hvala još jednom svima koji su učestvovali“, napisao je reper u opisu video snimka na svom Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar