Rebelde opet na okupu, ali ne u punom sastavu

Showbiz 27. jan. 202114:02
Podeli:
Foto: TELEVISA SA DE CV - Album / Album / Profimedia

Iako su zadnji nastup imali 2009. godine, pre mesec dana grupa Rebelde napravila je virtuelni lajv koncert, ali u skraćenom sastavu.

PROČITAJTE JOŠ

„Rebelde“, odnosno „Buntovnici“, svakako je jedna od najpopularnijih tinejdžerskih TV serija. Bila je emitovana od 2004. do 2006. godine. Obožavaoci su svakog dana pomno pratili događaje iz života Mie, Roberte, Lupite, Dijega, Migela, Đovanija.

Zbog velike popularnosti, šestoro glumaca iz ove serije – Alfonso Herera, Anai, Dulse Marija, Kristofer, Maite Peroni i Kristijan Čavez osnovalo je muzičku grupu „RBD“, koja je bila aktivna od 2004. do 2009. godine. U Beogradu su 2008. godine napunili Arenu.

„RBD“ grupa održala je virtuelni lajv koncert 26. decembra, pod nazivom „Ser o Parecer 2020“, na kom je nastupilo četiri člana originalnog sastava bez Alfonsa i Dulse Marije.

Iako je to bio virtuelni koncert na kojem su nedostajali uzvici euforije i aplauzi hiljada obožavalaca – Anai, Maite, Kristofer i Kristijan bili su potpuno inspirisani da ponude šou koji je uzburkao osećanja i naterao fanove da sanjaju o mogućnosti da ih ponovo vide uživo. Skoro dva sata četvoro mladih Meksikanaca koji su odrasli sa generacijom koja danas ima svoju decu, uspeli su da ispune svoje obećanje – da slušaocima probude osećanje nostalgije i ponude nešto novo.

Neposredno pre koncerta, grupa je objavila i video za novu pesmu „Siempre He Estado Aquí“, koja je istovremeno objavljena na svim striming platformama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar