Bruklin Bekam tetovažama dokazuje ljubav svojoj verenici

Showbiz 25. jan. 202113:31
Podeli:
Foto: EPA/KIKO DELGADO

Bruklin Bekam, najstariji sin jednog od najpoznatijih britanskih parova u šoubiznisu, Viktorije i Dejvida Bekama, ljubav prema 26-godišnjoj verenici Nikoli Pelc odlučio je da iskaže najnovijom tetovažom.

PROČITAJTE JOŠ

Američkoj glumici Nikoli Pelc, 21-godišnji Bruklin Bekam do sada je posvetio čak četiri tetovaže, a najnoviju posvećenu njoj na svom Instagram profilu podelila je upravo ona.

„Zauvek moja osoba“, napisala je Peltz uz objavljenu fotografiju Bruklinove ruke na Instagram storyju, a na kojoj po najnovijem stoji natpis „My life, my love, my truth, my breath, my reason, my beauty, my precious“.

Njegova poslednja tetovaža u nizu usledila je nakon što je na ruci prethodno istetovirao ime Nikoline bake Džine, kojom je telo ukrasio na njen 26. rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)


Njegova pet godina starija verenica uoči rođendana ostala je bez bake, koja je preminula u januaru, a koja je predstavljala bitnu figuru u njenom životu, što je pokazala svojim brojnim objavama u njenu čast na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

„Najbolji rođendanski poklon“, napisala je Bruklinova verenica vidno dirnuta njegovim romantičnim gestom. Uz spomenute tetovaže, 21-godišnji Bruklin Bekam na vratu je trajno ispisao Nikolino ime, te motiv njenih očiju.

Najstariji sin Bekamovih gradi karijeru fotografa, a njegovo telo krasi gotovo 30 tetovaža uključujući natpis na grudima „mama’s boy“, kao i detalj srca, ruže i fotografskog aparata.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar