Naomi Kembel ostavila cigarete, pa otkrila šta joj pomaže

Showbiz 25. jan. 202109:55
Podeli:
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Naomi Kembel donela je novogodišnju odluku – prestaje da puši. Međutim, kao što mnogi ovisnici o nikotinu dobro znaju – to je lakše reći nego učiniti.

PROČITAJTE JOŠ

Slavna manekenka pronašla je svoju metodu kako da pomogne sebi dok traje 21 dan koliko, kako smatra, telu treba da se očisti od nikotina. Naomi naime svakodnevno pliva u okeanu.

„Prestala sam da pušim u staroj godini. Svako poslepodne odem da plivam u okeanu na sat, dva ili jednostavno sedim u njemu. To mi pomaže s čišćenjem pluća, jer telu treba 21 dan da izbaci sav nikotin“, rekla je 50-godišnja Naomi Kembel.

Manekenka je već više puta pokušavala da prestane da puši. Probala je s nikotinskim flasterima, a čak je dala šansu i hipnozi, ali do sad joj ništa nije pomoglo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Naomi Kembel je početkom godine uživala u poseti Keniji u Africi, a nedavno je dobila loše vesti koje je objavila na svom Instagramu.

Manekenkino kumče i 24-godišnji sin Stefani Sejmor i Pitera Branta, Hari Brant, predozirao se i preminuo. Mladić je bio samo nekoliko dana od ponovnog odlaska na lečenje od ovisnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

„Hari, uzeo si mi deo srca. Nismo nikad osuđivali jedno drugo, naš odnos uvek je bio iskren. Premlad si otišao. Uvek ću te voleti bezuslovno“, dirljivom porukom se Naomi oprostila od Harija Branta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar