Rimski i Corona Foto: Printscreen/Youtube

Brojnim našim reperima i folkerima, među kojima su Rimski x Corona, Nikolija Jovanović, Relja Popović, Stefan Đurić Rasta, THCF - Cela Familija, Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović i drugi, od danas su ugovorena velika gostovanja u Lucernu pod merama predostrožnosti zbog pandemije.

PROČITAJTE JOŠ

Srpska estrada ne može da dočeka da se svet vrati u normalu i konačno krene s radom nakon šest meseci pauze zbog koronavirusa. Naime, od pre dve nedelje neki izvođači su održali nastupe u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini pod svim merama predostrožnosti, a od danas moći će da gostuju i u Švajcarskoj jer se otvorila granica, te je za prelazak neophodan negativan test na Covid 19 ili dvonedeljni karantin.

Kako portal Nova.rs saznaje pevačima je već ugovoren nastup u diskoteci „Viscose“ u Lucernu. Nakon najave na društvenim mrežama i plakatima po gradu, za koncerte vlada veliko interesovanje ljudi u Švajcarskoj, koji su se uželeli dobrog provoda.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

„S obzirom na to da se situacija menja iz dana u dan po pitanju granica, diskoteke nisu radile istim intezitetom kao pre virusa. Naši pevači veoma su popularni u dijaspori i publika je teško podnela njihovu odsutnost. Kako sada stvari stoje, najavljena su gostovanja i svi se nadaju da trenutna situacija sa pandemijom neće ništa poremetiti i odložiti rad. Poslednji vikend u avgustu u prvom klubu, koji se otvara tokom nove sezone, rezervisan je za Nikoliju Jovanović, Relju Popovića, THCF – Celu Familiju, a posle njih će gostovati  Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović, Corona X Rimski, Stefan Đurić Rasta i mnogi drugi“, otkriva naš izvor.

Nikolija Jovanović
Foto: Promo

Pored kukanja i plača, nove vesti će estradu sigurno oraspoližiti i ohrabriti za nastavak rada.

Foto: Zoran Lončarević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar