Foto: EPA/EFE

U biografiji koju je objavio 2012. godine Majkl Daglas je priznao svoju zavisnost od seksa. Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje, a ovaj problem bio je jedan od razloga njegovog prvog razvoda. U jednom intervjuu je rekao da se njegov otac Kirk Daglas ponosio činjenicom što mu je sin seksualni zavisnik. Međutim, on nije i jedini. Mnoge holivudske zvezde imale su slične situacije, dok neki iako se nisu obratili za stručnu pomoć, imali su i te kako probleme zbog ove vrste zavisnosti.

Čarli Šin, poznat po nadimku zločesti dečko Holivuda, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije rešio.

Foto:REUTERS/Dylan Martinez – S1AETKVYGWAA

Njegov brak sa Deniz Ričards uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sledeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je pre dve godine otkrio da je HIV pozitivan.

Robi Vilijams se smirio otkako je u braku, ali pre toga je imao velikih problema sa drogom i alkoholom. Kažu da zavisnici jednu zavisnost zamene drugom, pa je tako i muzičar zavisnost od droge i alkohola zamenio zavisnošću od seksa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

PROČITAJTE JOŠ

„Odrekao sam se droge i alkohola i želeo sam da to zamenim nečim drugim, pa sam imao sve više seksa. Ali nisam pronalazio sreću u tome“, izjavio je pevač.

Dejvid Duhovni, publici najpoznatiji kao agent Molder iz „Dosijea Iks“, ali i iz serije „Kalifornikacija“ gde je glumio pisca Henka Mudija koji je bio zavisan od alkohola i žena, takođe je bio zavisnik od seksa. To mu je uništilo i dugogodišnji brak s Teom Leoni. Duhovni se 2008. godine prijavio na liniku za odvikavanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Duchovny (@davidduchovny)

„Dobrovoljno sam se prijavio u kliniku za lečenje zavisnosti od seksa“, izjavio je glumac 2008. godine nakon što se razveo od supruge.

Za Džeka Nikolsona glumica Kim Besindžer je rekla sledeće: „On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsednuta seksom.“ Da obožava seks ne krije ni sam glumac koji je jednom prilikom na pitanje koliko dece ima odgovorio:

„Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena.“

Rasel Brend ima bogat seksualni život baš poput Džeka Nikolsona, a glumac navodno ima i svoj tim koji mu traži žene za seks. Ne skriva da je zavisan od seksa i tvrdi da je u jednom mesecu spavao sa čak 80 žena, a na kraju je završio na klinici za odvikavanje od seksa.

Katy Perry Russell Brand
Foto:EPA/PAUL BUCK

Tajger Vuds od sportske ikone u kratkom periodu se pretvorio u posrnulog sportistu i zavisnika od seksa. Ta zavisnost uništila mu je brak sa Elin Nordegren, a kasnije je priznao da je zavisnost od seksa bila jača od njega i nije mogao da je zauzda i zato je nakon razvoda braka i brojnih afera koje su isplivale na površinu zatražio stručnu pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, priznaje da je odmalena zavisan od pornografije. Kanje je istakao da smatra da je dobar ljubavnik, da je zavisan od seksa i da ima puno prakse.

Foto:EPA-EFE/RINGO CHIU

Bila Mareja, mnogi su percipirali kao porodičnog čoveka. Sve je ovo palo u vodu kkad je Margaret Keli zatražila razvod od glumca, jer je bio zavisnik od opijata i seksa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bill Murray Pics (@billmurraypics)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)