Foto: Arhiva

Nije neobično da poznate ličnosti pored javnog posla imaju i privatne biznise koji su im dodatni izvor prihoda, a čini se da je pandemija koronavirusa mnoge možda i primorala da razmisle o tome da ušteđevinu ulože u neki biznis, posebno pevače, s obzirom na to da trenutno retko ko nastupa. Od početka godine nekoliko je pevača primarnu profesiju ostavilo po strani kako bi se posvetili nekom novom poslu i tako stvorili dodatne prihode.

Poslednje u nizu su Maja Berović i Emina Jahović, koje su objavile svoju kolekciju šminke u vidu paleti senki, ruževa, pudera, parfema…

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Emina je čak nedavno organizovala i promociju svog kozmetičkog brenda pod nazivom „Yaemina Beauty“, na kojoj su se pojavile nekolike poznate ličnosti, među kojima su bile i Jovana Joksimović, Jelena Tomašević, Goca Tržan i drugi.

Foto:YAEMINA BEAUTY

Maja Berović je objavila kolekciju „Maya Beauty Line“ sličnog sadržaja nekoliko dana pre Emine, a šminku je predstavila na svom Instagram profilu.

Na stranu šminka i kozmetika, na listi onih koji su se tokom korone opredelili za neki novi posao su i Alen Islamović, koji gaji lešnike, o čemu je početkom leta i pričao u emisiji „Među nama“.

Osim gajenjem lešnika, Islamović planira da se od sledeće godine bavi turizmom. Tačnije, za Nova.rs je potvrdio da planira da sledeće godine otvori turističku agenciju.

“Iduće godine počinjem novi posao. Malo ću se baviti i turizmom. U blizini je reka Una i tu bih dovodio goste i obezbeđivao im luksuzni smeštaj sa izvrsnom hranom. Nema koncerata i nešto se mora raditi. Imam veliku kuću sa dva apartmana po 140 kvadratnih metara i mogao bih smestiti elitne goste. Takođe, lično bih organizovao večeru i kuvao za njih jer sam odličan kuvar. Kuća je u centru Bihaća i pruža sve najbolje”, rekao je pevač.

Njegov kolega, takođe nekadašnji pevač legendarnog Bijelog dugmeta, takođe se bavi voćarstvom, tačnije berbom grožđa, a za Nova.rs je nedavno tim povodom izjavio:

View this post on Instagram

#gdjesambioskimsampio #berba #berba2020

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

PROČITAJTE JOŠ

“Svake godine učestvujem u berbi grožđa kada mi slobodno vreme to dozvoljava i kada nisam na putu. Imao sam (ne)sreću da ovog leta ne radim, pa sam bio u vinogradu kod prijatelja u Sloveniji. Bili su to lepi dani aktivnosti, lepo se radi, priredi se večera, popije vina… Zaista je pravo uživanje i druženje za pamćenje”, rekao je Bebek i dodao koliko mu je sve to teško palo:

“Radio sam koliko sam mogao, a mislim da sam dosta mogao i da me snaga još uvek služi. Berači tačno znaju šta i kako s grožđem, a ja sam na leđima nosio kantu, čekao da je napune i nosio kroz vinograd. I tako ceo dan, sve ukrug. Svaki put kad napunim kantu, ja se počastim vinom. Toliko sam putovao i radio, pa mi ovo dođe kao slatki užitak iako nije lak posao.”

Pevač iz susedne Hrvatske, Toni Cetinski, na neko vreme je mikrofon zamenio traktorom, te se povukao na selo, gde obrađuje zemlju, što je i objavio na svom Instagram profilu.

Pevač narodne muzike, Saša Matić, odlučio je da se bavi turizmom i ugostiteljstvom, te je počeo da gradi apartmane na Tari.

Saša Matić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Na nagovor mog prijatelja i menadžera Marka Maksimovića i još nekih prijatelja uključio sam se u taj biznis. Ja sam tu čovek koji ima svoje veze i vezice pa sam zadužen u tim poslovima za komunikaciju i spajanje ljudi. Da ne bi dolazio u situaciju da kukam, odlučio sam da se pozabavim time, jer ne znam koji nam sledeći virus dolazi. Pored tog posla, pevanje mi je na prvom mestu. Ali neka se malo zanimamo, ja sam i navikao da radim, a ne da sedim i džabalebarim“, ispričao je nedavno pevač u intervjuu za Nova.rs.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)