Alen Islamović razvija biznis: Otvaram turističku agenciju

Showbiz 25. sep. 202019:17
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Iduće godine počinjem novi posao. Malo ću se baviti i turizmom. U blizini je reka Una i tu bih dovodio goste i obezbeđivao im luksuzni smeštaj sa izvrsnom hranom. Nema koncerata i nešto se mora raditi", rekao je nekadašnji pevač "Divljih jagoda" i "Bijelog dugmeta" za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Alen Islamović zbog vanredne situacije usled koronavirusa ostao je bez velikih koncerata koji su bili dogovoreni za celu godinu. Umesto da peva brojnoj publici na bini, on je nastupe zamenio plantažom lešnika na kojoj svakodnevno vredno radi i uživa. Kako portal Nova.rs saznaje, nekadašnji pevač „Divljih jagoda“ i „Bijelog dugmeta“ ima u planu da početkom sledeće godine otvori agenciju za turizam u Bihaću jer se ne zna kada će opet nastupati i kada će proći cela frka sa pandemijom. Pored toga, on u blizini centra poseduju kuću u svom vlasništvu, koja ima dva sređena apartmana, pa će je izdavati sa odličnim ugostiteljskim uslugama, za koje će on lično biti zadužen.

Pozvali smo Islamovića za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

Foto: Privatna arhiva

„Iduće godine počinjem novi posao. Malo ću se baviti i turizmom. U blizini je reka Una i tu bih dovodio goste i obezbeđivao im luksuzni smeštaj sa izvrsnom hranom. Nema koncerata i nešto se mora raditi. Imam veliku kuću sa dva apartmana po 140 kvadratnih metara i mogao bih smestiti elitne goste. Takođe, lično bih organizovao večeru i kuvao za njih jer sam odličan kuvar. Kuća je u centru Bihaća i pruža sve najbolje“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar