Novi biznis: Maja Berović izbacila svoju liniju mejk-apa

Showbiz 06. okt. 202017:23
Podeli:
Maja Berović
Foto: Instagram/mayaberovicofficial/Dušan Petrović

"Od malih nogu, kada sam kao devojčica uzimala krišom šminku od mame maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizovda. I dok sam ređala karmine, senke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode sama napraviti, baš onako kako želim. Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo", rekla je pevačica.

Nakon 15. godina koliko se bavi javnim poslom, Maja Berović započela je još jedan biznis. Naime, pored pevanja pevačica se pozabavila kozmetikom, pa je danas izbacila svoju liniju mejk-apa koja je dostupna putem online šopa.  Maja za portal Nova.rs otkriva da je odmalena volela šnimku i da je bila sigurna da će jednog dana imati svoje proizvode koje će biti na prodaju.

„Od malih nogu, kada sam kao devojčica uzimala krišom šminku od mame maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizovda. I dok sam ređala karmine, senke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode sama napraviti, baš onako kako želim. Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo. Posle 15. godina uspešne muzičke karijere odlučila sam da publici predstavim rezultate predanog rada i eksperimentisanja sa najboljim proizvodima iz sfere za lepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu“, kaže Maja i dodaje:

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Moji proizvodi osmišjeni su tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Nemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koja će devojke i ja sa lakoćom moći da koriste. Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam, bilo da se radi o odlasku na večeru sa prijateljima ili koncert pred više hiljade ljudi, predstavljam u svojoj kolekciji“, pohvalila se pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar