Foto:Screenshot/YouTube/Zadruga Official

Miki Đuričić, poznatiji kao Miki iz Kupinova, diskvalifikovan je sinoć iz rijalitija Zadruga nakon što je udario drugog učesnika Vladimira Tomovića. Đuričić je već ostao upamćen kao nasilnik nad ženama koji je tokom prošle sezone brutalno pretukao učesnice Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, zbog čega je bio u kućnom pritvoru i nosio nanogicu.

Ovo nije prvi put da gledaoci rijalitija imaju prilike da svedoče brutalnim fizičkim i verbalnim sukobima učesnika. Bivši osuđenik Kristijan Golubović, tako je nedavno pretio smrću starleti Staniji Dobrojević.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što je izrekao u „Zadruzi“, koja se emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ispostavile su se kao “smrtna presuda” ovom TV formatu u Srbiji – zbog čega je reagovao i REM, Regulatorno telo za elekstronske medije.

Savet Regularnog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da pokrene izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 jutru, potvrdio je tada za Nova.rs član Saveta Slobodan Cvejić. REM će, takođe, kako je rečeno našem portalu, podneti krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji izrečenih u rijaliti programu i pokrenuti postupak protiv TV Pink gde je emitovan taj program.

Judita Popović, članica Saveta, sada je rekla za Nova.rs da očekuje da će zakon o ograničavanju emitovanja rijalitija uskoro biti sproveden.

„Trenutno stručna komisija REM-a izrađuje nacrt zakona, koji će, pretpostavljam, biti gotov za oko dve nedelje. Nakon toga ćemo tražiti mišljenje nadležnog ministarstva koje nije obavezujuće. Kasnije će uslediti i javna rasprava i verujem da to neće trajati duže od petnaest dana“, rekla je ona za naš portal.

Jučerašnji pomenuti fizički sukob u Zadruzi kratko je prokomentarisala navodeći da za pomenuti zakon „postoji mnogo argumenata“.

„Zaista ima mnogo argumenata za ovo što mi radimo i verujem da ne postoji ništa što bi moglo da spreči sprovođenje tog zakona“, zaključila je Popović.

Judita Popović / Foto: Medija centar Beograd

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (13)