Kristijan opet javno preti: Bivši robijaš najavio sačekušu

Showbiz 03. okt. 202015:56
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/TvHappy

U rijalitiju "Zadruga" koji se emituje na televiziji Pink, ponovo je izbio skandal, kada se bivši robijaš Kristijan Golubović posvađao sa još jednim učesnikom rijalitija Filipom Carom. Njih dvojica su ušli u prepirku oko devojke, a nakon teških reči i uvreda, Golubović je zapretio da će ga "sačekati kad izađe na kapiji" i "pokazaće mu ko je ko".

PROČITAJTE JOŠ

Zbog njihvog verbalnog sukoba koji je zapretio da postane fizički, obezbeđenje rijalitija je moralo da reaguje. Scene su emitovane na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Ovo nije prvi put u ovoj sezoni rijalitija da Golubović preti učesnicima na televiziji.

Nedavne pretnje smrću koje je izrekao u rijalitiju „Zadruga“ na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ispostavile su se kao „smrtna presuda“ ovom TV formatu u Srbiji – zbog čega je reagovao i REM, Regulatorno telo za elekstronske medije.

Savet Regularnog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da pokrene izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 jutru, potvrdio je tada za Nova.rs član Saveta Slobodan Cvejić. REM će, takođe, kako je rečeno našem portalu, podneti krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji izrečenih u rijaliti programu i pokrenuti postupak protiv TV Pink gde je emitovan taj program.

Foto: Printscreen/YouTube/AmiG Show

Golubović je ranije imao problema sa zakonom

Posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je “Zabelu” 16. aprila ove godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

 

Komentari

Vaš komentar