Podeli
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Za Megan Markl, Samanta Grent imala je još mnogo uvreda, koje će se naći u memoarima inspirisanim njenom polusestom.

PROČITAJTE JOŠ

Samanta Grent sledećeg meseca u Americi objaviće knjigu “The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1”, a reč je o memoarima koje je pisala tokom 2016. godine.

– Knjiga od 330 stranica razotkriće skrivene tajne porodice Grent-Markl, ali i pravu istinu o kraljevskoj bajci koju navodno žive Megan i princ Hari. Stvari nisu uvek onakve kakvim se čine, u svetu u kojem društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako se međusobno doživljavamo. Ponekad je istina čudnija od fikcije – najavila je izdavačka kuća “Barnes & Noble” koja stoji iza spomenutih memoara.

Izvori bliski Megan za “In Touch” kažu kako je vojvotkinja, koja trenutno živi u Santa Barbari sa suprugom i jednogodišnjim sinom Arčijem, vrlo uznemirena zbog ove knjige, ali se povodom toga neće oglašavati u javnosti.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

– Loše joj je od svega što joj polusestra radi iza leđa, toliko da bukvalno oseća mučninu i bol u želucu – otkrivaju pomenuti izvori.

Megan i Samanta, koja živi na Floridi, poslednji put videle su se 2008. godine. Nije tajna da je Samanta i ranije bila vrlo kritična kada je govorila o prinčevoj supruzi. Prethodno ju je, podsetimo, nazvala “plitkom društvenom penjačicom” te “neljudskom vojvotkinjom od gluposti” koja se planski i proračunato udaljila od vlastitog oca, kao i drugih članova porodice.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Samanta je najavila i objavljivanje druge knjige koja će se zvati “In the Shadows of the Duchess”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar